Стъпка 1. Изберете изпит и апликационна форма

ПасИТ доставя всички изпити на глобалните доставчици/вендори на сертификационни изпити Pearson VUE и PeopleCert.

  • За да се регистрирате за изпит, трябва да знаете неговия код (Exam code). Кодът можете да намерите в сайта на сертификатионния вендор (Microsoft, Cisco Systems, ISQI, Hewlett Packard, Linux, Oracle, SAP…) или на съответния доставчик/вендор (Pearson VUE, PeopleCert).
  • По-долу изтеглете съответната апликационна форма (.doc) според вендора на Вашия изпит.
  • Попълнете формата с необходимата лична информация, ID, име и код на изпита, както и предпочитан начин на плащане. В полето voucher можете да въведете валиден код на ваучер в случай, че разполагате с такъв.

Заплащането се извършва по банков път поне 3 работни дни преди заявената дата за полагане на изпит. Към момента не поддържаме плащане в брой, както и услугата за плащане с кредитни или дебитни карти.

Pearson VUE доставя сертификационни изпити за IT индустрията от 1997 г.

Към момента опериращ в над 145 държави, Pearson VUE работи с над 3700 оторизирани тест центрове в своята бързо разрастваща се мрежа.

Като оторизиран Pearson VUE тест център, ПасИТ предоставя изпити на Microsoft, Cisco Systems, Hewlett Packard, Linux, Novell, Adobe, CompTIA и много други (пълен списък можете да откриете на https://home.pearsonvue.com/test-taker.aspx).

Изпити Pearson VUE се провеждат всяка седмица от понеделник до петък от 10:00 и от 14:00 ч. Заявки за изпити на Pearson VUE се приемат най-късно до 3 работни дни преди избраната дата на Вашето явяване.

Доставяйки милиони изпити в 150 държави, PeopleCert помага на професионалистите да растат в кариерата си и да постигат целите си. PeopleCert предлага световнопризнати сертификати, като ITIL®, PRINCE2®, Lean Six Sigma и др. С изпити на 24 езика, гъвкави и сигурни системи за провеждане на изпитите, иновативни решения за тестване, обслужване на клиенти 24/7/365, PeopleCert помага на хора по целия свят да развият потенциала си.

Изпити PeopleCert се провеждат всяка седмица от понеделник до петък от 10:00 и от 14:00 ч. Заявки за изпити на PeopleCert се приемат най-късно до 4 работни дни преди избраната дата на Вашето явяване.