Защо да изберете ПасИТ:

ПасИТ е дъщерно дружество на Ню Харайзънс България, специализирано в организацията и провеждане на изпити и сертификационни тестове. ПасИТ е оторизиран център на Prometric и Pearson VUE за компютърно-базирано тестване. Тук можете да придобиете широко разпознаваеми сертификати от водещи компании в ИТ индустрията: Adobe, Apple, Cisco Systems, Citrix, CompTIA, EXIN, Hewlett Packard, Linux, Microsoft, Novell, Oracle, SAP, VMware и други.

ПасИТ се намира на удобно и комуникативно място и предлага седем тест станции, отлично обслужване и уютна кафе зона, които ще спомогнат да се чувствате удобно и спокойно.

Изследвайте IT сертификатите с ПасИТ:

Microsoft сертификати

Microsoft сертификатита ви помага да поддържате уменията си актуални, приложими и конкурентни. Microsoft сертификатита е стандарт, разпознаваем в целия свят, който ще ви отвори вратите към нови възможности за работа.

Cisco сертификати

ИТ сертификационните програми на Cisco носят признание и измерими ползи на мрежовите специалисти, техните мениджъри и организациите по света, които ги наемат.

Citrix сертификати

Citrix технологиите дават възможност на ИТ специалистите да работят на предната линия на иновациите в сферата на виртуализацията, мрежовите и облачни технологии. Citrix сертификатита ще ви подготви за динамична кариера и ще ви донесе удовлетвореност в личен и професионален план.

Linux сертификати

Сертификационната програма на Linux Professional Institute е създадена, за да удостовери компетенциите на ИТ специалистите, използващи операционната система Linux и свързаните с нея инструменти. Тя е неутрална спрямо дистрибуциите, следва Linux Standard Base и други релевантни стандарти конвенции.

VMware сертификати

VMware предлага сертификати на световно ниво, създадена да отличава ИТ специалистите с техническите умения и практически опит, необходими за успешното инсталиране, управление, разработване и поддръжка на VMware продукти и решения.

Information Security сертификати

Сертификатита в сферата на информационната сигурност ви помага да покажете способността си да се справяте с ключови предизвикателства, засягащи сигурността на информационните активи на организациите. Тя увеличава възможностите ви за работа на високите нива на ИТ индустрията.

CompTIA сертификати

CompTIA е международно призната асоциация, специализирана в разработката на сертификационни програми, независими от конкретен производител. CompTIA сертификатите удостоверяват, че кандидатът притежава основни технологични умения в конкретна област и са отлична начална точка за кариера в ИТ.

Help Desk сертификати

Help Desk Support сертификатита е подходяща за хора с технически познания, които искат да започнат кариера в ИТ. Тя отразява нивото познания, необходими за конкретни роли, като help desk техници, специалисти компютърна поддръжка, обслужване на клиенти, техническа поддръжка и др.

Всички сертификати