IT сертификационни пътеки:

CompTIA

IT-Certification-Roadmap

Изберете сферата, в която искате да се развивате, и вижте какви сертификати ще ви помогнат на всяко ниво – от начинаещи до експерти. Детайлен поглед върху всяка от сертификационните пътеки ще ви даде интерактивната карта CompTIA.org/CertsRoadmap.

Microsoft

IT-Certification-Roadmap

Сертификационната карта на Microsoft ще ви помогне да разберете новите сертификационни пътеки и необходимите за тях обучения и изпити. Допълнителна информация можете да намерите в Microsoft Learning.

Cisco

IT-Certification-Roadmap

Разгледайте сертификационната карта на Cisco и изберете кариерната пътека, която отговаря на вашите професионални цели.

За по-детайлна информация можете да посетите интерактивната страница Cisco Certification Job Matrix.

ISTQB

ISTQB® Roadmap

ISTQB® (International Software Testing Qualifications Board) е основана през 2002 г. асоциация, създател на най-успешната система за сертифициране на софтуерни тестери в света. Към декември 2015 г. ISTQB® е провела над 600 000 изпита и е издала над 440 000 сертификата в повече от 100 държави.

Oracle

The Oracle Certification Program Roadmap

Сертификационната програма на Oracle верифицира наличието на знания и умения за Oracle продукти и технологии, като Java, Oracle Database, MySQL, Solaris, Linux, Oracle Cloud и приложения. Сертификатите на Oracle ви помагат да се отличите поред настоящи и бъдещи работодатели.

Попълнете белите петна в уменията си

Чувствате, че знанията и уменията ви не са достатъчни, за да ви отведат до целта ви?
Можем да ви помогнем да преодолеете пропуските и да преминете успешно следващия си изпит.

ПасИТ е дъщерна компания на Ню Харайзънс България – учебен център за ИТ и бизнес обучения, с над 13 години история на българския пазар и над 33 години глобално присъствие.
Ню Харайзънс България е оторизиран партньор на водещи глобални компании в сферата на информационните технологии, като Microsoft, EC-Council, IBM, CompTIA и други.
Компанията предлага широко портфолио от курсове и обучения, които ще ви помогнат да придобиете топ IT сертификати от компании и асоциации като Microsoft, Citrix, CompTIA, Cisco, EC-Council, IBM, Linux, VMware, PMI и други.

Запознайте се с възможностите за обучение на https://www.newhorizons.bg или се свържете с Ню Харайзънс България на телефон: +359 2 4210040, имейл: office@newhorizons.bg.