Стъпка 1. Изберете изпит и апликационната форма

ПасИТ доставя всички изпити на глобалните доставчици/вендори на сертификационни изпити Pearson VUE и Prometric.

  • За да се регистрирате за изпит, трябва да знаете неговия код (Exam code). Кодът можете да намерите в сайта на сертификатионния вендор (Microsoft, Cisco Systems, Hewlett Packard, Linux, Oracle, SAP…) или на съответния доставчик/вендор (Pearson VUE, Prometric).
  • В падащите списъци по-долу намерете вендора на Вашия изпит и свалете съответната апликационна форма (.doc).
  • Попълнете формата с необходимата лична информация, ID, име и код на изпита, както и предпочитан начин на плащане. В полето voucher можете да въведете валиден код на ваучер в случай, че разполагате с такъв.

Pearson VUE доставя сертификационни изпити за IT индустрията от 1997 г.

Към момента опериращ в над 145 държави, Pearson VUE работи с над 3700 оторизирани тест центрове в своята бързо разрастваща се мрежа.

Като оторизиран Pearson VUE тест център, ПасИТ предоставя изпити на Microsoft, Cisco Systems, Hewlett Packard, Linux, Novell, Adobe, CompTIA и много други.

Доставяйки милиони изпити в 150 държави, PEOPLECERT помага на професионалистите да растат в кариерата си и да постигат целите си. PEOPLECERT предлага световнопризнати сертификати, като ITIL®, PRINCE2® и др. С изпити на 24 езика, гъвкави и сигурни системи за провеждане на изпитите, иновативни решения за тестване, обслужване на клиенти 24/7/365, PEOPLECERT помага на хора по целия свят да развият потенциала си.

Изпити се провеждат всяка седмица както следва:
ITIL® exams – вторник 10:00
PRINCE2® Foundation/Practitioner – четвъртък 10:00
Six Sigma – петък 10:00

Prometric е водещ глобален доставчик на системи за оценка (интернет-базирани, компютърни и стандартни решения за тестване) чрез международна мрежа от тест центрове в 132 държави.

Като оторизиран Prometric тест център, ПасИТ предоставя изпити на Oracle, Siemens, IBM, Dell, Linux Professional Institute, Lotus Development, Novell и други.